Seniorenvakantie

Naar Spanje

Een seniorenvakantie om optimaal te genieten

Lekker op vakantie om even helemaal nergens aan te denken en lekker uit te rusten. Voor senioren is dit niet zo vanzelfsprekend. Een seniorenvakantie organiseren is nog best lastig. Want waar boek je je vakantie? Hoe ga je naar het vliegveld? Wat als er iets gebeurt op vakantie? Een vakantie moet een moment van rust zijn, maar voor senioren is het meer geregel dan rust om op vakantie te gaan. Daarom neemt LEUKS 70Plus Vakanties deze zorgen uit handen door seniorenvakanties te organiseren die volledig verzorgd zijn. Zo kunnen senioren ook een mooie vakantie in Spanje beleven en optimaal genieten!

Vakantie voor fitte en kwieke senioren

LEUKS 70Plus Vakanties biedt volledig verzorgde vakanties voor ouderen van boven de 70 jaar. Deze senioren hebben wat begeleiding nodig, maar zijn niet geheel afhankelijk en gaan er nog graag op uit. De senioren die met ons mee naar Spanje gaan, zullen de tijd van hun leven hebben. Ze hoeven helemaal nergens meer op te letten en kunnen optimaal genieten. We bezoeken prachtige dorpjes en plantages en er is voldoende tijd om lekker uit te rusten en te genieten van lokale lekkernijen. Tijdens deze seniorenvakantie wordt alles gedaan in groepjes van vier tot acht personen, een prettig aantal om mee op pad te gaan. Het is mogelijk om met zijn tweeën te komen, maar als je alleenstaand bent kun je zeker ook mee op vakantie. ​

Een compleet verzorgde seniorenvakantie

​De senioren die met ons mee op vakantie naar Spanje gaan, hoeven zelf helemaal niets meer te regelen. Wij regelen namelijk echt alles; van vertrek tot thuiskomst. Op Schiphol staan we klaar om iedereen te ontvangen en te helpen met de check-in. Dan vliegen we samen: op vakantie naar Spanje! Op vakantie zelf hebben we alles al geregeld, van het ontbijt tot de excursies. Zo wordt er alleen maar genoten op vakantie! We hebben leuke excursies georganiseerd die voor senioren goed te doen zijn en waar voldoende rustmomenten in zitten, terwijl we toch alle mooie dingen kunnen zien, bewonderen en ervaren. Heb je nog vragen over onze senioren vakantie naar Spanje of wil je simpelweg meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

NIEUW:
Kijk ook eens naar onze nieuwe vakantie “Overwinteren in Zuid-Spanje, Leef als een Spanjaard”

sea-beach-holiday-vacation
Bekijk het programma
oranges_1_orig
Sfeerbeelden
IMG_2870
Meer informatie?