Volledig verzorgde vakantie

Naar Spanje

Een volledig verzorgde vakantie voor ouderen

Ouderen willen vaak gewoon nog op vakantie, maar vinden het moeilijk om zelf alles te regelen. Waar moeten ze beginnen en hoe regel je dat allemaal? En wat als er iets gebeurt op vakantie? Daar moeten ze niet aan denken… Hierdoor is voor ouderen de drempel om een vakantie te boeken vaak heel hoog, zeker naar het buitenland. LEUKS 70Plus Vakanties biedt de mogelijkheid voor ouderen om toch heerlijk op vakantie te kunnen gaan. Onze vakanties zijn namelijk volledig verzorgd van vertrek tot terugkomst. Heerlijk op vakantie met leeftijdsgenoten, genieten van de Spaanse zon, cultuur en natuur met voldoende rustmomenten… Ideaal!

Begeleide vakanties voor ouderen

​Hoeveel je ook van je ouders houdt, het is niet altijd mogelijk om ze mee te nemen op vakantie. Toch willen ouderen ook graag op vakantie om even lekker te kunnen genieten. Alleen op vakantie gaan is geen optie, en toch wat minder gezellig. Op een groepsreis zitten toch vaak veel jongere mensen en is er geen optimale begeleiding. Daarom biedt LEUKS 70Plus Vakanties dé oplossing: begeleide vakanties voor kwieke en fitte ouderen! Onze vakanties zijn dan ook bedoeld voor ouderen van boven de 70 die begeleiding nodig hebben, maar nog makkelijk erop uit kunnen trekken. Levenslustige ouderen die graag nog wat van de wereld willen zien, maar zelf niet meer alles kunnen regelen en organiseren. Kwieke 70 plussers die zekerheid willen hebben dat hun vakantie volledig verzorgd is en dat ze alle begeleiding krijgen die ze nodig hebben.

​Een vakantie waar ouderen optimaal kunnen genieten​

Op vakantie met gelijkgestemden, ouderen die nog volop van het leven kunnen genieten. Of je nu graag samen met iemand mee wil of alleenstaand bent, het is allemaal mogelijk. We zorgen altijd voor groepjes van 4 ouderen die samen op pad gaan. Zo kun je een band met elkaar opbouwen maar hoef je met niet te veel mensen rekening te houden. Ons team van ervaren en gastvrije medewerkers organiseren deze begeleide vakanties voor ouderen niet alleen, ze zorgen er ook voor dat deze vakantie geheel onvergetelijk wordt. Zo maken wij een seniorenvakantie voor ouderen van boven de 70 toch mogelijk!

Vraag direct een boeking aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met op u.


sea-beach-holiday-vacation
Bekijk het programma
oranges_1_orig
Sfeerbeelden
IMG_2870
Meer informatie?