Prijzen & voorwaarden

Prijzen & algemene voorwaarden 70Plus Vakanties

De prijs voor de ‘LEUKS 70Plus Vakantie’ bedraagt € 1499,- per persoon, op luxe kamer met groot bed, enkel gebruik. Bij bezetting van 2 personen is de prijs Euro 1175,- per persoon. Het aantal gasten per vakantie bedraagt 4 tot 8 personen, zodat we iedereen ook echt alle aandacht kunnen geven.

NIEUW:
Kijk ook eens naar onze nieuwe vakantie “Overwinteren in Zuid-Spanje, Leef als een Spanjaard”

 

In de prijs is inbegrepen

7 overnachtingen in Finca 'La Tierra'

(in Mijas, Spanje op grote luxe kamer met dubbel bed)

7x ontbijt, lunch & diner

Inclusies alle drankjes (koffie, thee, biertjes en wijntjes)en tussendoortjes

Vervoer in spanje

Alle excursies

Lokale gids in Málaga

max. 10 kg handbagage per persoon

Paella koken met een lokale chefkok

Flamenco Show

Niet in de prijs inbegrepen (wordt apart gefactureerd)

 • Tickets ( plm. Euro 250,= afhankelijk van seizoen. Tickets worden wel door ons geboekt).
 • Eventuele ruimbagage (koffers vooraf bij te boeken)
 • Eventueel taxi-vervoer naar en van Schiphol
 • Eventuele extra’s als massages, pedicure etc.
 • Reis- en annuleringsverzekering – deze dient de gast voor zichzélf af te sluiten (dat kan uiteraard ook door ons worden geregeld).

Algemene voorwaarden ’Leuks 70Plus Vakanties’

 • Aantal deelnemers voor het definitief doorgaan: 4
 • Betalingstermijn: 25% bij reservering, 25% uiterlijk 8 weken voor vertrek en de resterende 50% uiterlijk 4 weken voor vertrek. Als de betalingstermijn niet wordt aangehouden, houden wij ons het recht voor de reservering als door u geannuleerd te beschouwen en gelden de onderstaande annuleringskosten.
 • Kosten annulering door deelnemer: 25% van de totaalsom indien annulering is ontvangen meer dan 57 dagen voor vertrek, 50% tussen 56-29 dagen, 75% tussen 28-15 dagen en 100% tussen 14-0 dagen voor vertrek.
 • Een annuleringsverzekering is vaak zinvol. De vakantie kan mogelijk door persoonlijke, onvoorziene omstandigheden niet door gaan, maar ook bij ziekte tijdens de vakantie biedt deze verzekering uitkomst. De polisvoorwaarden eisen in die situatie altijd een medische verklaring van een arts ter plaatse.
 • Sluit een eigen reisverzekering af en controleer of uw ziektekosten-verzekering voldoende dekking biedt in het land van bestemming. Vaak kan men in het vakantieland bij problemen terecht bij een Nederlandse alarmcentrale maar kijk dit voor de zekerheid na in uw verzekeringspolis.
 • Mogelijke veranderingen in het programma voorbehouden.
 • De reisorganisator neemt de maatregelen die nodig zijn om te verzekeren dat, wanneer hij wegens financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger niet of niet verder kan nakomen, wordt zorg gedragen hetzij voor overneming van zijn verplichtingen door een ander hetzij voor terugbetaling van de reissom of, indien de reis reeds ten dele is genoten, een evenredig deel daarvan. Indien de reiziger reeds op de plaats van bestemming is aangekomen dient, voor zover de reisovereenkomst dat vervoer omvat, in ieder geval te worden zorg gedragen voor de terugreis.