De LEUKS Vakantie Villa’s

Een indruk van de LEUKS Vakantie Villa’s voor Senioren

Voor onze senioren vakanties maken we gebruik van een aantal prachtige villa’s, allemaal gelegen in de omgeving van Mijas, op slechts 10 minuten rijden van de mediterrane stranden en 15 minuten naar Malaga of Marbella. Een van de villa’s is La Tierra en ligt in een prachtige groene arroyo tussen Mijas en Fuengirola. Zeer schilderachtig, in totale rust, te midden van een overvloed aan prachtige fruitbomen (sinaasappel, mandarijn, vijgen, avocado, pruimen, nispero, amandelen), natuurvijver en dieren in het wild. Villa El Patio ligt aan dezelfde weg ietsje verder richting Mijas. Het is een typisch Andalusische villa en ook gedecoreerd in deze stijl. Als je binnenkomt voel je al dat je in een bijzonder huis bent aangekomen. Vanaf het terras heeft het een prachtig uitzicht over de heuvels richting de Mediteraanse zee. Villa Montes is gelegen aan de weg tussen Fuengirola en Mijas en heeft een heerlijk open gevoel van vrijheid. Je kijkt uit over de hele kust wat ook ‘s-avonds een heel betoverend gevoel geeft. De kamers zijn rustiek ingericht met alle comfort die denkbaar is. Er is een heerlijk zwembad met een groot grasveld om balspelen te doen.

Drie perfecte plekken voor een perfecte seniorenvakantie met LEUKS 70Plus Vakanties.

Word wakker met de stralen van de zon en geniet van een heerlijke ontbijt terwijl we de plannen voor de dag doornemen! Klaar om te genieten van een heerlijke ouderen vakantie te midden van enkele van de mooiste natuurlijke habitats die de kust te bieden heeft?

Neem uw drankjes uit de volledig uitgeruste keuken en ontspan bij het zwembad of geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het terras. Zin in een andere sfeer? Lees een boek in de bibliotheek of maak een wandeling in de tuin of urbanisatie.

De Kamers

Alle kamers zijn mooi ingericht in Andalusische stijl, voorzien van alle comfort, met een eigen badkamer. Hieronder een impressie.