Programma

Naar Spanje

Programma van de seniorenreis

Bij LEUKS 70Plus Vakanties voor senioren draait het om volledige ontzorging en maximaal genieten - wij begeleiden onze gasten dan ook 24 uur per dag en regelen echt álles, dus een geheel verzorgde vakantie in Spanje. In de ochtend genieten wij samen van een heerlijk ontbijt in de Villa en voor lunch en diner bezoeken wij die speciale restaurants, tapas-bars en unieke plekjes waar je anders niet komt. En tussendoor bezoeken en ontdekken we uiteraard al het moois wat de omgeving aan natuur en cultuur te bieden heeft én genieten wij volop van rustmomenten met koffie, thee en andere versnaperingen. Want wat ons betreft wordt het een onvergetelijke vakantie! Volledig gericht op ouderen maar met de spirit van youngsters!

Dag 1

Gezamenlijke ontvangst, inchecken en vertrek vanaf Schiphol naar Málaga, Spanje. Vervoer naar de Villa, op zo’n 15 minuten vanaf ’t vliegveld. Even lekker bijkomen en ‘s avonds gezellig tapas eten op de Finca.

Dag 2

Na het ontbijt gaan wij de omgeving van Mijas ontdekken, een van de mooiste witte dorpjes van Andalusië, Spanje, gelegen op 7 minuten van de Finca. Eerst maken wij een kleine rit door het achterland en daarna verkennen wij het dorp en genieten wij van de panoramische uitzichten. En tijdens de koffie en tapaslunch proeven wij uiteraard uitgebreid van al het lekkers dat Mijas te bieden heeft. Eind van de middag zakken wij weer af naar de Finca voor een rustmomentje. ’s Avonds dineren wij bij een echte Spanjaard, een van onze favorieten!

Dag 3

Vandaag bezoeken wij Málaga, gelegen op 20 minuten van de Finca. Wij bezoeken o.a. de prachtige Kathedraal en het Museo de Málaga. Lunch bij een ‘geheim’ adresje. En wie zin heeft kan na de lunch het Gibralfaro in het centrum ontdekken.

Dag 4

Na het ontbijt ontspannen wij ‘s ochtends lekker bij het zwembad waar ook de lunch wordt verzorgd. Daarna gaan wij gezellig naar Fuengirola voor een strandwandeling en bezoeken het kasteel Sohail.

Dag 5

Bezoek aan het achterland van Málaga. Na een prachtige route, komen wij uit bij El Chorro met zijn prachtige meren. We maken hier een klein wandelingetje en lunchen bij de bekende oude Diligence stop in Casarabonela. Daarna bezoeken we het olijfolie museum en een moderne olijfboederij.

Dag 6

We bezoeken het mooie en mondaine Marbella. Wij slenteren door de pittoreske straatjes en bezoeken de prachtige kerk in het centrum. Natuurlijk gevolgd door een lekkere lunch bij Bodega La Venencia, een van onze persoonlijke favorieten. Na de lunch is er tijd voor relaxen bij het zwembad en ‘s-avonds gaan we een prachtige Flamenco show bijwonen.

Dag 7

Vandaag een excursie naar het prachtige oude Cordoba, waar we een rondtour met de bus maken en we de Mezquita en de Joodse wijk zullen bezoeken. Lunch is bij het bekende restaurant Casa Pepe de la Juderia.

Dag 8

Na het ontbijt nog even lekker relaxen in de Finca, waarna wij vertrekken naar het vliegveld van Málaga.

Vraag direct een boeking aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met op u.


Persoonlijke wensen? Alles kan!

Wij doen tijdens deze vakantie samen heel veel leuke dingen en er is natuurlijk ook volop tijd om je even lekker terug te trekken. Om te lezen, een dutje te doen (dat doen tenslotte alle Spanjaarden, inclusief wijzelf!) of gewoon even te niksen bij het zwembad of in de tuin onder een boom. Maar wij kunnen natuurlijk ook allerlei andere zaken regelen voor onze senioren, zoals een massage of een pedicure/manicure. En besluiten we met z’n allen om een programma-onderdeel door iets anders te vervangen dan kan dat ook. Niets is ons teveel, alles kan!

NIEUW:
Kijk ook eens naar onze nieuwe vakantie “Overwinteren in Zuid-Spanje, Leef als een Spanjaard”