Over Monique

over LEUKS 70Plus Vakanties

Monique Savelberg

Na de Hogere Hotelschool in Maastricht en een carrière in de hotellerie zijn mijn man en ik in 1999 samen met onze tweeling-dochters naar Andalusië in Spanje verhuisd. Omdat de wereld groter is dan alleen Nederland. Maar ook omdat de Spaanse levenswijze en het zonnige klimaat in Andalusië ons enorm trokken.

In 2006 bood zich een unieke kans aan om een decoratie-bedrijf in de USA op te zetten waarvoor wij naar Chicago zijn verhuisd. Na 4 geweldige jaren zijn wij in 2010 teruggekeerd naar Europa en hebben daarna in Mijas (vlakbij Málaga, Spanje) een prachtige Villa gevonden van waaruit we LEUKS 70Plus Vakanties organiseren.

Een fantastische plek midden in de natuur, met prachtige uitzichten over de bergen en de mediterraanse zee. Met het strand op slechts 10 minuten rijden is er elke dag tijd voor een heerlijke strandwandeling. En met het wereldberoemde dorpje ‘Mijas’ op slechts 7 minuten afstand (dus bijna in onze achtertuin) – proeven wij elke dag letterlijk en figuurlijk van het echte Spaanse leven.

Tijdens onze 70Plus reis voor ouderen gaan wij voor maximaal ontzorgen, vergelijkbaar met een luxe-cruise-vakantie. Wij regelen echt álles voor onze gasten, van vliegtickets tot en met het ophalen en terugbrengen naar Schiphol. Dus u hoeft zelf niets meer te doen, alleen maar te genieten!

LEUKS 70Plus Vakanties - Volledig verzorgd, maximaal genieten!

NIEUW:
Kijk ook eens naar onze nieuwe vakantie "Overwinteren in Zuid-Spanje, Leef als een Spanjaard"

Monique Savelberg

Ga mee op vakantie

Leuks 70Plus vakanties

Gezelligheid

Samen in een kleine groep senioren met gelijkgestemden genieten van de heerlijke omgeving, het lekkere eten en drinken en al het moois wat Spanje te bieden heeft

Ontdekken

Ontdek de omgeving met
uitstapjes en excursies, uiteraard allemaal in gepast tempo.

Relaxen

Geen haast en volop rustmomenten om te skypen met het thuisfront, een boek lezen of even helemaal niets doen.
Alles kan, alles mag, als je ​maar geniet!