Alleenstaande reizen voor ouderen

Naar Spanje

de mooiste senioren reizen voor alleenstaanden

Als je alleenstaand bent en boven de 70, dan is het lastig om nog op reis te gaan. Je wil wel graag, maar er komt heel veel bij kijken. Daarnaast is met meerderen op reis gaan vaak toch een stuk leuker en gezelliger! Daarom organiseert LEUKS 70Plus Vakanties alleenstaande reizen voor ouderen. Onze reizen voor alleenstaanden zijn volledig aangepast op de leeftijd van onze gasten; 70 plus. Dit zijn echter wel 70-plussers die nog vol in het leven staan en er nog op uit willen, maar dit zelf niet meer kunnen of durven regelen. Niet alleen alleengaanden kunnen met ons meereizen, het is ook mogelijk om een mede 70-plusser mee te nemen. Wij zorgen er altijd voor dat er groepjes van vier zijn. Dit is namelijk een perfect aantal om mee rond te trekken door het prachtige Spanje.

De mooiste reizen voor alleenstaanden

Als je geen man of vrouw meer hebt en boven de 70 bent, betekent dat niet dat je er niet meer op uit kunt. Als je nog vol leven zit en nog van alles van de wereld wil zien en lekker van het zonnetje wil genieten, dan wil je natuurlijk ook wel eens op vakantie! Dat kan. LEUKS 70Plus Vakanties zorgt namelijk voor een volledig verzorgde reis naar Spanje. Je hoeft zelf helemaal niets te regelen; dat doen wij voor je. Zo houden we de drempel zo laag mogelijk om de stoute schoenen aan te trekken en de reis te gaan maken! We ontvangen iedereen op Schiphol en helpen iedereen daar met het inchecken en met de bagage. We vliegen samen naar Spanje voor een heerlijke seniorenvakantie. Eenmaal op plaats van bestemming, hebben wij alles al geregeld. Iedereen kan lekker uitrusten in zijn of haar eigen kamer en daar bijkomen van de reis. Ook het diner is al geregeld en de volgende dag staat er weer een heerlijk ontbijt klaar. We doen alles om je helemaal te ontzorgen, zodat alle senioren op deze reis alleen maar hoeven te genieten!

Neem contact op voor meer informatie over onze alleenstaande reizen

​Wil je graag meer weten over onze alleenstaande reizen voor kwieke en fitte 70-plussers? Heb je misschien nog vragen? Wij beantwoorden ze graag voor je. Op onze website vind je meer over het programma en de reisdata. Dan zul je erachter komen dat wij de optimale balans hebben weten te vinden in onze reizen voor alleenstaanden. Van prachtige excursies tot het proeven van heerlijke lekkernijen tijdens een rustmoment, tot een heerlijk comfortabele accommodatie. Neem voor meer informatie over onze reizen voor alleengaanden contact met ons op!

 

NIEUW:
Kijk ook eens naar onze nieuwe vakantie “Overwinteren in Zuid-Spanje, Leef als een Spanjaard”

sea-beach-holiday-vacation
Bekijk het programma
oranges_1_orig
Sfeerbeelden
IMG_2870
Meer informatie?